sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Sukkia, sukkia

Kesällä aika kuluu ihan huomaamatta, vaikka ei nyt kauhean monta auringoista ja lämpöistä päivää olekkaan ollut :) Ollaan kuopuksen kanssa käyty kellaria ja kaappeja läpi ja laitettu tavaraa kiertoon ja pois... ja siivottu. Onneksi kuitenkin kaikessa kiiressä ja tohinassa on aina välillä kerinnyt neulomaankin. Muutamat sukat onkin valmistuneet:


Malli: Perussukka
Puikot: 3,5
Lanka: 7 veikkaa ja villeä (Yhteensä  433 g/ 866.4 m)

Värit pitää ylimmässä kuvassa paikkansa, muissa kuvissa teki aurinko vähän kiusaa :) Ja eihän kuopus kauan mallina viihtynä, joten kuvat piti saada nopeasti räpsittyä :) Näiden sukkien myötä stashdash  kokonaismetrimäärä on 1732,5m. 
Tuli tässä juhannuksena myös ommeltua, en edes muista koska viimeksi olen ommellut. Mutta tuli tarvetta isolle projektipussukalle. No tähän pussukkaan mahtuu villatakkiprojekti tai vaikka peittoprojekti :)


Pussukassa on kuvassa sisällä 6 kerää villeä ja kyllä tuohon vielä keskeneräinen työkin olisi mahtunut :)
Ja eihän kesää voi olla ilman Tour-de-sockia, kisa alkaa tänä vuonna 15.7. Mutta Tiina Kuulta tuli lämmittelyohje Priha, jonka sain vihdoin aloitettuakin:Mutta sitten löysin keskeneräisen villatakkiprojektin, mistä en huomannut kuvaaa ottaa ja nyt en malttaisi neuloa kuin tuota takkia :) No eiköhän nämä sukat silti ennen kisaa valmistu :)

4 kommenttia:

 1. Nuo yksiväriset kantapäät y.m. rauhoittaa mukavasti muuten niin kirjavaa lankaa. Oikein ovat hyvän näköisiä. Ihanaa kissakangasta sinun uusi käsityöpussukkasi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kissakangas löytyi eurokankaasta :)

   Poista
 2. Pirtee sukkarivi. Näyttää ihanalta tuo "lämmittelysukkaohje"

  VastaaPoista