sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Stash dash 2017

Stash dash on KnitGirlls:n podcastin pitäjien Lauran ja Leslien järjestämä tempaus ravelryssa.  Säännöt löytyvät täältä. Mutta lyhyesti sanottuna : ) Tempaus alkoi toukokuun 26:s ja jatkuu elokuun 20:teen. Tuona aikan neulotaan mahdollisimman monta työtä valmiiksi. Keskeneräisiäkin saa tehdä tässä valmiiksi. Tempauksessa lasketaan metrejä. Vaihtoehtoina on yrittää päästä 1 km, 3km, 5km, 7km, 10km ja 15km. Oman tavoitteensa voi päättää heti alussa tai sitten voi neuloa ihan viimeisille päiville asti ja katsoa montako metriä on neulonut ja ilmoittaa tavoitteensa vasta sitten. Alustavasti olen itse ajatellut 5km, mutta odottelen tuonne viimeisiin päiviin asti ja katson paljonko olen saanut neulottua ja ilmoitan vasta sitten työni oikeaan kilometrimäärään. Tulipa kerrottua asiasta mahdollisimman epäselvästi :), siksi laitoinkin linkin tuonne sääntöihin. Jos kiinnostaa niin voi sieltä käydä kurkkimassa :)
Ensimmäinen työ mikä laskettiin mukaan tähän oli viime postauksen huivi. Viime viikolla valmistui sukat siskolle ja nyt kokonaismetrimäärä olisi  866,1m. Malli: oma
Puikot: 3,5
Lanka: 7 veikka(196g/391,5m)

Olinkin jo unohtanut miten nopeasti sukat valmistuu 7 veikasta :) Ja koska joku on hamstrannut 7 veikkaa ja villeä yllättävän paljon lankalaatikkoon ;) ,päätin jatkaa sukkien neulomista :) Onpahan tuohon kuvaan mahtunut muutama muukin saman paksuinen lanka. Mutta tätä varastoa yritän tässä kesän aikana muuttaa sukiksi ja lapasiksi:


 Muutama sukka puikoilla:
 


2 kommenttia:

 1. Nätit peruspolvarit, niille on varmasti käyttöä :)
  Onhan sulla urakkaa, itsellä on tällä hetkellä puikot lomalla ja ehkä virkkuukoukku käytössä, jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)Juu,onhan tuossa urakkaa ja itseni tuntien saattaa käydä,että neulominen kaikista muista langoista kuin noista houkuttaa enemmän :) Mutta jos edes muutaman kerän saisi neulottua pois :)

   Poista